Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Aletes de pollastre a la barbacoa

Les aletes de pollastre a la barbacoa són perfectes si vols preparar un sopar ràpid i deliciós per una nit de futbol o de peli al sofà. ¡Les tindràs a punt en un tres i no res!

Aquí tens la recepta pas a pas i els ingredients que necessites:

Ingredients: aletes de pollastre a la barbacoa

  • 12 aletes de pollastre
  • 1 ceba
  • 1 all
  • 200 gr tomàquet triturat
  • 1 cullerada quètxup
  • 1 cullerada mel
  • 1 cullerada salsa de soja
  • 1/2 got suc taronja
  • 1 cullerada vinagre
  • 1 cullerada sucre morè
  • 1 cullerada oli d’oliva

Recepta d’aletes de pollastre a la barbacoa

  • Posa la paella al foc amb una mica d’oli d’oliva. Quan estigui calent, afegeix les aletes amb una mica de sal fins que estiguin cruixents.
  • Treu les aletes del foc.
  • Ara és l’hora de preparar la salsa barbacoa. Pela i pica la ceba i l’all i posa-ho tot a un cassó amb una mica d’oli d’oliva.
  • Quan es faci una mica, afegeix el tomàquet triturat. Deixa que es vagi cuinant a poc a poc i ves afegint la resta d’ingredients: quètxup, mel, salsa de soja, suc de taronja, vinagre i sucre.
  • Barreja-ho tot i deixa que es faci a foc mig uns 20 minuts, remenant de tant en tant.
  • Poc a poc la salsa anirà espessint i reduïnt. Quan la tinguis al punt que més t’agradi, treu-la del foc i tritura-la amb la batedora.
  • Per acabar, afegeix la salsa a les aletes de pollastre i deixa que s’impregnin bé.

Receptes d’aletes de pollastre al forn relacionades

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Aletes de pollastre a la barbacoa
Author Name
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total