Les aletes de pollastre a la barbacoa són perfectes si vols preparar un sopar ràpid i deliciós per una nit de futbol o de peli al sofà. ¡Les tindràs a punt en un tres i no res!
Aquí tens la recepta pas a pas i els ingredients que necessites:
Ingredients:
12 aletes de pollastre
1 ceba
1 all
200 gr tomàquet triturat
1 cullerada quètxup
1 cullerada mel
1 cullerada salsa de soja
1/2 got suc taronja
1 cullerada vinagre
1 cullerada sucre morè
1 cullerada oli d’oliva
Recepta d’aletes de pollastre a la barbacoa
Posa la paella al foc amb una mica d’oli d’oliva. Quan estigui calent, afegeix les aletes amb una mica de sal fins que estiguin cruixents.
Treu les aletes del foc.
Ara és l’hora de preparar la salsa barbacoa. Pela i pica la ceba i l’all i posa-ho tot a un cassó amb una mica d’oli d’oliva.
Quan es faci una mica, afegeix el tomàquet triturat. Deixa que es vagi cuinant a poc a poc i ves afegint la resta d’ingredients: quètxup, mel, salsa de soja, suc de taronja, vinagre i sucre.
Barreja-ho tot i deixa que es faci a foc mig uns 20 minuts, remenant de tant en tant.
Poc a poc la salsa anirà espessint i reduïnt. Quan la tinguis al punt que més t’agradi, treu-la del foc i tritura-la amb la batedora.
Per acabar, afegeix la salsa a les aletes de pollastre i deixa que s’impregnin bé.
Receptes d’aletes de pollastre al forn relacionades