Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Aletes de pollastre a la cervesa

Les aletes de pollastre a la cervesa són tan sucoses com fàcils de preparar. A més necessites pocs ingredients per preparar-la, així que no tens excuses per gaudir d’un plat amb el que et lleparàs els dits (literalment).

A punt? Pren nota de tot el que necessites i dels passos a seguir!

Ingredients: aletes de pollastre a la cervesa

  • 1 kg aletes de pollastre
  • 1 ceba
  • 4 grans d’all
  • 2/3 d’un litre de cervesa
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre al gust

 

Recepta d’aletes de pollastre a la cervesa

  • Salpebra al gust les aletes de pollastre.
  • Afegeix una mica d’oli d’oliva a una cassola o una paella gran i cou les aletes fins que quedin daurades.
  • Quan això passi, agrega la ceba tallada a juliana i els alls ben picats.
  • Un cop la ceba i els alls hagin començat a canviar de color, afegeix la cervesa i deixa-ho coure fins que s’hagi consumit tot l’alcohol (el que trigarà aproximadament uns 40 minuts a foc lent).

Receptes d’aletes de pollastre al forn relacionades

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Aletes de pollastre a la cervesa
Author Name
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total