Les aletes de pollastre a la cervesa són tan sucoses com fàcils de preparar. A més necessites pocs ingredients per preparar-la, així que no tens excuses per gaudir d’un plat amb el que et lleparàs els dits (literalment).
A punt? Pren nota de tot el que necessites i dels passos a seguir!
Ingredients:
- 1 kg aletes de pollastre
- 1 ceba
- 4 grans d’all
- 2/3 d’un litre de cervesa
- Oli d’oliva
- Sal i pebre al gust
Recepta d’aletes de pollastre a la cervesa
- Salpebra al gust les aletes de pollastre.
- Afegeix una mica d’oli d’oliva a una cassola o una paella gran i cou les aletes fins que quedin daurades.
- Quan això passi, agrega la ceba tallada a juliana i els alls ben picats.
- Un cop la ceba i els alls hagin començat a canviar de color, afegeix la cervesa i deixa-ho coure fins que s’hagi consumit tot l’alcohol (el que trigarà aproximadament uns 40 minuts a foc lent).
Receptes d’aletes de pollastre al forn relacionades
Aletes de pollastre al forn
Aletes de pollastre al forn dukan
Aletes de pollastre al forn a la Coca-Cola
Aletes de pollastre arrebossat al forn
Aletes de pollastre al forn amb curry
Aletes de pollastre al forn amb llimona
Resumen
Nombre de la receta
Aletes de pollastre a la cervesa
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total