Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Aletes de pollastre al forn

Les aletes de pollastre al forn es preparen ràpidament i es poden acompanyar amb una perfecte guarnició com són les patates.

Ingredients: aletes de pollastre al forn

  • 10 aletes de pollastre
  • 3 grans d’all
  • 2 fulles de llorer
  • 4 patates
  • Sal
  • Pebre

Recepta d’aletes de pollastre al forn

  • Renta bé sota l’aigua de l’aixeta totes les aletes, treu les plomes que quedin enganxades a la carn i talla per la zona de l’articulació (així aconseguiràs que es facin millor). Posa-les a una safata de forn untada amb oli.
  • Ara afegeix les fulles de llorer i els grans d’all.
  • Salpebra al gust i fica-ho al forn a 180ºC per a que la carn es vagi fent.
  • Mentre la carn es fa, anirem preparant les patates fregides. Pela les patates, les rentes bé sota l’aixeta i les vas tallant en forma de quadradets o tires.
  • Omple d’oli la paella, cobrint fins la meitat, i fregeix les patates.
  • Passat un quart d’hora més o menys, hauries de tenir tant les patates com la carn per servir-ho tot junt.
  • Una altra opció és que acompanyis les aletes de pollastre amb una ensaladilla russa o amb una amanida.

Receptes d’aletes de pollastre al forn relacionades

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Aletes de pollastre al forn
Author Name
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total
Puntuación media
3.51star1star1star1stargray Based on 2 Review(s)