Les aletes de pollastre al forn es preparen ràpidament i es poden acompanyar amb una perfecte guarnició com són les patates.
Ingredients:
10 aletes de pollastre
3 grans d’all
2 fulles de llorer
4 patates
Sal
Pebre
Recepta d’aletes de pollastre al forn
Renta bé sota l’aigua de l’aixeta totes les aletes, treu les plomes que quedin enganxades a la carn i talla per la zona de l’articulació (així aconseguiràs que es facin millor). Posa-les a una safata de forn untada amb oli.
Ara afegeix les fulles de llorer i els grans d’all.
Salpebra al gust i fica-ho al forn a 180ºC per a que la carn es vagi fent.
Mentre la carn es fa, anirem preparant les patates fregides. Pela les patates, les rentes bé sota l’aixeta i les vas tallant en forma de quadradets o tires.
Omple d’oli la paella, cobrint fins la meitat, i fregeix les patates.
Passat un quart d’hora més o menys, hauries de tenir tant les patates com la carn per servir-ho tot junt.
Una altra opció és que acompanyis les aletes de pollastre amb una ensaladilla russa o amb una amanida.
Receptes d’aletes de pollastre al forn relacionades