Unes bones aletes de pollastre al forn amb mel són molt dolces, la carn quasi es desfarà a la teva boca a cada mos.
Ingredients:
- 12 aletes
- 20 gr. de mel
- 20 gr. de quètxup
- 30 ml. de suc de llimona
- Pebre negre
- Sal
Recepta d’aletes de pollastre al forn amb mel
- Posa el forn a preescalfar a 180º i així estarà preparat quan el necessitis.
- Renta sota l’aixeta les aletes de pollastre, retirant les restes de plomes que quedin i les poses a una safata de forn.
- Fica al got de la batedora la mel, el quètxup, el suc de llimona, el pebre i la sal. Si tens romaní, també ajudarà a aconseguir un bon sabor. Bat tot fins que aconsegueixis una mescla consistent. Si disposes d’una Thermomix, programa durant 10 segons a velocitat 4.
- Banya amb aquesta salsa les aletes a la safata del forn i fica-les dins.
- Programa el forn per escalfar a d’alt i a baix durant aproximadament 30 minuts. Quan hagin passat uns 20 minuts, dona la volta a les aletes perquè es coguin bé pels dos costats.
La millor manera d’acompanyar aquesta carn és preparar unes patates fregides o fer alguna mena de verdura rostida.
Receptes d’aletes de pollastre al forn relacionades
Aletes de pollastre al forn amb salsa barbacoa
Aletes de pollastre al forn amb curry
Aletes de pollastre al forn amb llimona
Aletes de pollastre a l’allada al forn
Aletes de pollastre al forn dukan
Aletes de pollastre arrebossat al forn
Resumen
Nombre de la receta
Aletes de pollastre al forn amb mel
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total
Puntuación media