Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Aletes de pollastre amb mel

Si vols donar-li un toc diferent de les aletes de pollastre de tota la vida, has de tastar aquesta recepta. Les aletes de pollastre amb mel són un encert segur, ja que la carn queda molt tendra i melosa (com no podia ser d’una altra manera). 

Ingredients: aletes de pollastre amb mel

  • 1 kg aletes de pollastre senceres
  • 3 alls
  • 5 cullerades mel
  • 2 cullerades salsa de soja
  • 2 cullerades petites gingebre en pols
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Farina de blat

Recepta d’aletes de pollastre amb mel

  • Posa farina, sal i pebre a un bol i barreja-ho tot.
  • Arrebossa-hi les aletes de pollastre.
  • Fregeix les aletes a una paella amb un rajolinet d’oli d’oliva només uns minutets, fins que estiguin daurades. Quan això passi treu-les del foc i aparta-les a un plat.
  • A la mateixa paella, afegeix els alls ben picats i cou-los una mica.
  • Incorpora les 2 cullerades de salsa de soja i les 5 de mel i deixa que es cuini tot a foc lent perquè s’integrin ambdós ingredients.
  • Quan la mel s’hagi dissolt, afegeix el gingebre en pols i barreja-ho tot.
  • Per acabar, afegeix les aletes de pollastre i cuina-les durant uns 30 minuts més a foc baix, per tal que s’impregnin bé de salsa de soja i mel.

Les aletes de pollastre amb mel van perfectes amb un acompanyament de patates rostides o de verdures a la planxa.
D’altra banda, si t’agrada molt la mel, també pots afegir-hi una culleradeta extra junts abans de servir.

Receptes d’aletes de pollastre al forn relacionades

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Aletes de pollastre amb mel
Author Name
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total