Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Aletes de pollastre amb patates

Les aletes de pollastre amb patates és una d’aquelles receptes que venen de gust a qualsevol època de l’any. Una recepta tan tradicional i fàcil de fer com deliciosa. T’expliquem els ingredients que necessites i els passos que has de seguir perque les aletes de pollastre amb patates et quedin perfectes:

Ingredients: aletes de pollastre amb patates

  • 12 aletes de pollastre
  • 1 kg patates
  • 1 pebrot verd o vermell
  • 1 ceba
  • 1 pastilla brou de pollastre
  • 2 alls
  • Oli d’oliva
  • Sal

Recepta d’aletes de pollastre amb patates

  • Posa una mica d’oli d’oliva a una cassola i afegeix la ceba, els alls i el pebrot tallats a trossos petits.
  • Afegeix una mica de sal i deixa que es faci tot a foc mig.
  • Renta i pela les patates amb la forma que més t’agradi. Et recomanem que les tallis a daus.
  • Afegeix les aletes de pollastre i les patates a la cassola i esmicola una pastilla de brou de pollastre per sobre.
  • Barreja-ho tot i afegeix aigua fins a cobrir-ho tot. Deixa que bulli durant 30 minuts aproximadament i… fet!

També pots preparar les patates a la Airfryer i afegir-les al final com a guarnició.

Receptes d’aletes de pollastre al forn relacionades

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Aletes de pollastre amb patates
Author Name
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total