A aquesta recepta farem una allada casolana que és ben bona i ben fàcil de preparar. Si no tens julivert també pots utilitzar pebre negre.
Ingredients:
750 gr. de contracuixes de pollastre
1 copa de vi blanc
7 patates
6 grans d’all
Oli d’oliva
Julivert
Recepta de contracuixes de pollastre al forn a l’allada
Començarem preparant l’allada. Pela i trosseja els grans d’all i pica’ls bé amb el morter.
Agrega un rajolinet d’oli d’oliva i remena bé. Després afegeix la copa de vi blanc i torna a remenar. Per últim, afegeix una quantitat generosa de julivert i torna a remenar. Ja tens la salsa.
Preescalfa el forn a 180ºC.
Pela les patates, les trosseges i les poses a la safata del forn. Col·loca-hi a sobre les contracuixes de pollastre.
Aboca-hi per sobre l’allada que has preparar al principi, assegurant-te que arribi per cobrir tota la carn i les patates, i fica la safata al forn durant uns 20 minuts.
Si no et ve de gust acompanyar les contracuixes amb patates, pots fer una minestra de verdures o unes verdures al forn. També t’anirà bé d’acompanyament una mica d’arròs blanc o una amanida.