Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Cuixes de pollastre a la cervesa

cuixes de pollastre a la cervesa

Anem amb un clàssic: les cuixes de pollastre a la cervesa. Es tracta d’una recepta ben sucosa, ja que la cervesa li aporta un matís de sabor molt especial al plat. Tot seguit t’expliquem els passos que hauràs de seguir perque les cuixes a la cervesa et quedin de pel·lícula.

Ingredients:cuixes de pollastre a la cervesa

  • 8 cuixes de pollastre
  • 1 llauna de cervesa
  • 1/4 de litre de brou de pollastre
  • 1 ceba
  • 5 cullerades de tomàquet triturat
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre
  • 2 fulles de llorer
  • Una mica de farigola

Recepta de cuixes de pollastre a la cervesa

  • Com sempre, comencem rentant bé i escorrent les cuixes. Després les salpebrem.
  • Posa al foc una cassola amb una mica d’oli i fica-hi les cuixes de pollastre. Cuina-les fins que estiguin daurades per totes bandes i reserva.
  • Escalda la ceba a la mateixa cassola afegint una mica més d’oli d’oliva. Un cop estigui tova, afegeix el llorer, la farigola i el tomàquet. Salpebra i sofregeix durant un parell de minuts. Quan tots els ingredients estiguin ben integrats, afegeix el pollastre i rega-ho tot amb la cervesa i el brou.
  • Tapa la cassola i cuina a foc mig durant 45-50 minuts. Quan quedin uns 10 minuts de cocció rectifica de sal si cal.
  • Ja tens a punt les teves delicioses cuixes a la cervesa. Emplata i a gaudir!

Nota: el millor acompanyant per les cuixes de pollastre a la cervesa són les patates o l’arròs,

¿Quina cervesa utilitzar? 

El tipus de cervesa a utilitzar dependrà del gust dels comensals. La cervesa rossa li dóna un sabor suau i deliciós, però si a casa sou molt de cervesa, podeu provar a fer servir una de negra, amb la que aconseguireu donar-li un sabor més intens a les cuixes de pollastre.

Receptes de pollastre relacionades

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Cuixes de pollastre a la cervesa
Author Name
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total