Unes bones cuixes de pollastre a la cervesa fetes al forn et sabran a glòria, més encara si les acompanyes d’unes boníssimes patates.
Ingredients:
4 cuixes de pollastre
1 llauna de cervesa
3 grans d’all
2 patates
100 gr. de xampinyons
Recepta de cuixes de pollastre al forn a la cervesa
Aboca la cervesa a un bol i fica-hi dins les cuixes de pollastre, per tal que vagin agafant el sabor. Deixa-ho reposar durant una mitja hora.
Pica els grans d’all i els sofregeixes una mica, agregant les cuixes de pollastre per a que es daurin.
Pela les patates, les rentes bé sota l’aixeta i les talles en rodanxes juliana, que aniràs posant a la safata del forn.
Renta els xampinyons i els talles en làmines, per anar-los posant a sobre de les patates.
Per últim col·loca les cuixes i escampa una mica de la cervesa per sobre (no cal que la posis tota).
Fica la safata al forn a 200ºC; quan vegis que es comença a daurar el pollastre, redueix la temperatura a 180ºC i deixa que es continuï fent durant mitja hora més.
Receptes de cuixes de pollastre al forn relacionades