De la mateixa manera que amb pits de pollastre, també pots preparar unes cuixes de pollastre al forn amb un deliciós sabor a pinya amb el que et lleparàs els dits.
Ingredients:
- 700 gr. de cuixes de pollastre
- 500 gr. de pinya
- 70 ml. de suc de pinya
- 5 patates
- Sal
- Pebre
Recepta de cuixes de pollastre al forn amb pinya
- Posa el forn a 180ºC per tal que agafi temperatura, per dalt i per baix. Renta les cuixes de pollastre sota l’aixeta i la poses a macerar uns 15 minuts a un bol amb el suc de pinya, que ficaràs a la nevera
- Talla en rodanxes no massa gruixudes la pinya i les patates. Col·loca a la safata del forn una capa de patates i una altra capa de pinya per sobre.
- Quan el pollastre porti uns 15 minuts macerant, treu-lo de la nevera i col·loca-hi per sobre les rodanxes de pinya restants. Aboca-hi per sobre una mica de suc de pinya.
- Salpebra al gust i fica la safata al forn. Un cop vegis que la carn està daurada, serà el moment de treure-ho del forn.
- Si vols que tingui més sabor a pinya, de tan en tant obre el forn i ofega el pollastre amb el mateix suc que es crea a la safata del forn. Així a més evitaràs que quedi sec.
Receptes de pollastre al forn relacionades
Pits de pollastre al forn amb pinya
Pollastre al forn amb pinya
Contracuixes de pollastre al forn a la llimona
Aletes de pollastre al forn a la Coca-Cola
Aletes de pollastre al forn amb mel
Pollastre al forn amb taronja
Resumen
Nombre de la receta
Cuixes de pollastre al forn a la pinya
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total