Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Cuixes de pollastre al forn a la pinya

De la mateixa manera que amb pits de pollastre, també pots preparar unes cuixes de pollastre al forn amb un deliciós sabor a pinya amb el que et lleparàs els dits.

Ingredients: cuixes de pollastre al forn a la pinya

  • 700 gr. de cuixes de pollastre
  • 500 gr. de pinya
  • 70 ml. de suc de pinya
  • 5 patates
  • Sal
  • Pebre

 

Recepta de cuixes de pollastre al forn amb pinya

  • Posa el forn a 180ºC per tal que agafi temperatura, per dalt i per baix. Renta les cuixes de pollastre sota l’aixeta i la poses a macerar uns 15 minuts a un bol amb el suc de pinya, que ficaràs a la nevera
  • Talla en rodanxes no massa gruixudes la pinya i les patates. Col·loca a la safata del forn una capa de patates i una altra capa de pinya per sobre.
  • Quan el pollastre porti uns 15 minuts macerant, treu-lo de la nevera i col·loca-hi per sobre les rodanxes de pinya restants. Aboca-hi per sobre una mica de suc de pinya.
  • Salpebra al gust i fica la safata al forn. Un cop vegis que la carn està daurada, serà el moment de treure-ho del forn.
  • Si vols que tingui més sabor a pinya, de tan en tant obre el forn i ofega el pollastre amb el mateix suc que es crea a la safata del forn. Així a més evitaràs que quedi sec.

Receptes de pollastre al forn relacionades

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Cuixes de pollastre al forn a la pinya
Author Name
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total