Les cuixes de pollastre al forn amb llimona són una delícia pel paladar, que acompanyarem d’unes fantàstiques patates com a guarnició.
Tabla de contenidos
Ingredients:
8 cuixes de pollastre
4 llimones
3 grans d’all
Sal
Pebre
Farigola
4 patates
Recepta de cuixes de pollastre al forn amb llimona
El primer de tot és rentar bé les cuixes de pollastre, per treure part del greix que tenen.
Exprimeix dues de les quatre llimones, fica el suc a un bol i banya-hi les cuixes, deixant-les reposar més o menys durant 30 minuts perquè s’impregnin del sabor.
Mentrestant, posa el forn en marxa a 200ºC per a que vagi agafant temperatura.
Pela les patates, renta-les bé amb aigua i les talles en rodanxes. Posa-les a la safata del forn i col·loca a sobre el pollastre un cop hagi passat la mitja hora.
Fica la safata al forn durant uns 15 minuts per tal que la carn es comenci a daurar.
Passat aquest temps, afegeix a la safata les dues llimones que et quedaven en rodanxes, Salpebra al gust i afegeix una mica de farigola. Escampa per sobre també una mica del suc de llimona.
Torna a ficar la safata al forn a 180ºC durant mitja hora més i ja tindràs llest aquest deliciós plat.
A més de les patates, també pots afegir verdures si prefereixes que hi hagi més guarnició.
Receptes de cuixes de pollastre al forn relacionades