Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Pit de pollastre a la crema

El pit de pollastre a la crema és una recepta que pots preparar de manera ràpida, senzilla i amb ingredients que pots trobar fàcilment al supermercat. No trigarás més de mitja hora en tenir-la a punt! T’expliquem pas a pas com preparar el pit de pollastre a la crema i els ingredients que necessites:

Ingredients:pit de pollastre a la crema

  • 6 pits de pollastre
  • 2 cebes petites
  • 3 cullerades all en pasta (també pots agafar alls i picar-los)
  • 1 cullerada salsa de soja
  • 1 llimona
  • 1 bric llet evaporada o crema de llet
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • Sal i pebre al gust

Recepta de pit de pollastre a la crema

  • Talla els pits de pollastre com més t’agradi, a tires o a daus. Posa-les a un plat fondo i afegeix la sal, el pebre, l’all en pasta i el suc de la llimona. Remena-ho tot molt bé.
  • Sofregeix la ceba picada o tallada a la juliana amb una mica d’oli fins que quedi transparent.
  • Afegeix el pit de pollastre amb tota la barreja que has fet abans i cuna-ho fins que la carn estigui ben feta.
  • Ara baixa la temperatura del foc i afegeix la cullerada de salsa de soja i la llet evaporada. Fes-ho tot a foc lent per evitar que la llet bulli.
  • Quan ho treguis del fog, asegura’t que está al seu punt de sal perfecte i gaudeix d’aquest maravellos plat de pit de pollastre a la crema!

Receptes de pollastre relacionades