El pit de pollastre a la crema és una recepta que pots preparar de manera ràpida, senzilla i amb ingredients que pots trobar fàcilment al supermercat. No trigarás més de mitja hora en tenir-la a punt! T’expliquem pas a pas com preparar el pit de pollastre a la crema i els ingredients que necessites:
Ingredients:
- 6 pits de pollastre
- 2 cebes petites
- 3 cullerades all en pasta (també pots agafar alls i picar-los)
- 1 cullerada salsa de soja
- 1 llimona
- 1 bric llet evaporada o crema de llet
- 1 cullerada d’oli d’oliva
- Sal i pebre al gust
Recepta de pit de pollastre a la crema
- Talla els pits de pollastre com més t’agradi, a tires o a daus. Posa-les a un plat fondo i afegeix la sal, el pebre, l’all en pasta i el suc de la llimona. Remena-ho tot molt bé.
- Sofregeix la ceba picada o tallada a la juliana amb una mica d’oli fins que quedi transparent.
- Afegeix el pit de pollastre amb tota la barreja que has fet abans i cuna-ho fins que la carn estigui ben feta.
- Ara baixa la temperatura del foc i afegeix la cullerada de salsa de soja i la llet evaporada. Fes-ho tot a foc lent per evitar que la llet bulli.
- Quan ho treguis del fog, asegura’t que está al seu punt de sal perfecte i gaudeix d’aquest maravellos plat de pit de pollastre a la crema!