A aquesta recepta t’explicarem com fer els pits de pollastre al forn a les fines herbes, però la guarnició que hi posis depèn només de tu: patates, arròs, verdures…
Ingredients:
- 1 kg. de pits de pollastre
- Herbes provençals
- Oli d’oliva
- Vinagre
- Sal
- Pebre
Recepta de pit de pollastre a les fines herbes
- Barreja a un bol un rajolí d’oli d’oliva amb un altre de vinagre i afegeix una quantitat generosa d’herbes provençals. Remena bé durant uns 5 minuts.
- Unta una mica d’oli d’oliva a una safata de forn i posa-hi a sobre les contracuixes de pollastre, ja salpebrades i banyades amb la salsa que has preparat.
- Fica la safata al forn a 180ºC, prèviament preescalfat, i en uns 15 minuts ho tindràs llest.
- Si t’agrada el sabor, pots posar-hi també unes patates o una ceba, però hauràs d’esperar uns minuts més per tenir-ho a punt.
Receptes de pollastre al forn relacionades
Pit de pollastre al forn a la taronja
Pollastre al forn amb puré
Pit de pollastre al forn amb verdures
Pit de pollastre al forn amb xampinyons
Cuixes de pollastre al forn amb llimona
Pollastre al forn a les fines herbes
Resumen
Nombre de la receta
Pit de pollastre a les fines herbes
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total