Quin millor acompanyant pel pollastre que unes bones patates? El pit de pollastre amb patates és una recepta ben ràpida i fàcil de fer, i a més, necessités molt pocs ingredients. Pren nota!
Ingredients:
- 3 pits de pollastre
- 4 patates
- 1 cullerada pebre vermell
- 2 culleradas oli d’oliva
- 3 grans d’all
- Sal i pebre al gust
- Julivert
Recepta de pit de pollastre amb patates
- Renta bé els pits de pollastre i talla’ls a tires no massa gruixudes.
- Posa al foc una paella amb 3 cullerades d’oli d’oliva i els grans d’all ben picats. Un cop l’all comenci a estar daurat, fica-hi les tires de pit de pollastre. La clau perque et quedin sucoses és marcar-les inicialment amb el foc una mica més fort i posterirment baixar-lo i tapar la paella, girant les tires de tant en tant. En uns 10 minuts hauries de tenir-les a punt.
- Ara pela i talla les patates amb la forma que prefereixis. Pots fer-les a una paella amb oli abundant (com tot la vida) o utilitzar una ayr fryer o fregidora d’aire per tal que siguin més saludables. Si disposes d’una ayer fryer, només has de ficar-hi les patatates ben barrejades amb oli, sal i pebre durant uns 12-15 minuts a 180ºC. Quan hagi passat la meitat del temps, hauràs d’autrar la fregidora i remenar bé les patates.
- Ja només et queda deixar que reposin una mica les patates, emplatar i servir. Bon profit!