Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Pit de pollastre amb patates

Quin millor acompanyant pel pollastre que unes bones patates? El pit de pollastre amb patates és una recepta ben ràpida i fàcil de fer, i a més, necessités molt pocs ingredients. Pren nota!

Ingredients:pit de pollastre amb patates

  • 3 pits de pollastre
  • 4 patates
  • 1 cullerada pebre vermell
  • 2 culleradas oli d’oliva
  • 3 grans d’all
  • Sal i pebre al gust
  • Julivert

 

Recepta de pit de pollastre amb patates

  • Renta bé els pits de pollastre i talla’ls a tires no massa gruixudes.
  • Posa al foc una paella amb 3 cullerades d’oli d’oliva i els grans d’all ben picats. Un cop l’all comenci a estar daurat, fica-hi les tires de pit de pollastre. La clau perque et quedin sucoses és marcar-les inicialment amb el foc una mica més fort i posterirment baixar-lo i tapar la paella, girant les tires de tant en tant. En uns 10 minuts hauries de tenir-les a punt.
  • Ara pela i talla les patates amb la forma que prefereixis. Pots fer-les a una paella amb oli abundant (com tot la vida) o utilitzar una ayr fryer o fregidora d’aire per tal que siguin més saludables. Si disposes d’una ayer fryer, només has de ficar-hi les patatates ben barrejades amb oli, sal i pebre durant uns 12-15 minuts a 180ºC. Quan hagi passat la meitat del temps, hauràs d’autrar la fregidora i remenar bé les patates.
  • Ja només et queda deixar que reposin una mica les patates, emplatar i servir. Bon profit!

Receptes de pollastre relacionades