Aquesta és una recepta que, a més a més d’estar boníssima, és molt econòmica i fàcil de preparar. El pit de pollastre quedarà molt sucós gràcies a la salsa de nata i xampinyons d’acompanyament. T’ensenyem els ingredients i els passos a seguir per preparar aquest magnífic plat!
Ingredients:
- 4 pits de pollastre
- 150 g xampinyons
- 1/2 ceba
- 2 alls
- 100 ml nata
- 200 ml llet
- Pebre blanca al gust
- 1 cullerada oli d’oliva
Recepta de pit de pollastre amb xampinyons
- Pela i talla la ceba a trossets de la mateixa mida. Posa-la a la paella a foc lent.
- Quan estigui una mica daurada, afegeix els alls picats molt fins. D’aquesta manera aconseguiràs potenciar encara més el sabor del pollastre.
- Renta els xampinyons, talla’ls a trossos i afegeix-los a la paella juntament amb el pollastre.
- Quan el pollastre comenci a estar fet per fora, incorpora la llet i la nata a la paella i remena-ho tot bé perquè tots els sabors es fusionin. Deixa-ho uns minuts a foc lent fins que el pollastre estigui ben fet per dins.