El pit de pollastre marinat és una opció perfecta per donar-li un toc extra de sabor i sucositat al plat. El pit de pollastre a la planxa pot quedar una mica sec, però gràcies al marinat quedarà molt sucós i tendre, tant que se’t desfarà a la boca! El més recomanable és que comencis a preparar aquesta recepta el dia abans, ja que hauràs de deixar el pollastre moltes hores macerant.
Ingredients:
- Pits de pollastre
- 1 gra d’all
- 4 cullerades d’oli d’oliva
- Suc d’una llimona
- Pebre vermell
- Orenga
- Sal al gust
Recepta de pit de pollastre marinat
- Talla el pit de pollastre en daus o filets. Posa’l a un bol.
- Al mateix bol on has ficat el pollastre, esprem la llimona i afegeix l’all ben picadet. Agrega-hi també l’oli d’oliva i les espècies.
- Barreja bé tots els ingredients i assegura’t que el pollastre hi queda ben impregnat.
- Un cop ho tinguis, tapa-ho amb paper film i deixa-ho a la nevera durant al menys 12 hores.
- Ja només et queda posar el pit de pollastre a una paella a foc mig durant 5-10 minuts, fins que vegis que la carn ja està feta.