Es tracta d’un plat relativament fàcil de preparar. Amb la pinya aconseguirem dotar al pollastre al forn d’un sabor molt especial, que has de tastar si no ho has fet encara.
Ingredients:
500 gr. de pits de pollastre
600 gr. de pinya
50 ml. de suc de pinya
6 patates
Sal
Pebre
Tabla de contenidos
Recepta de pit de pollastre al forn amb pinya
Abans de començar a preparar res, renta bé els pits de pollastre i els poses a remull dins del suc de pinya, deixant-les reposar durant uns 30 minuts per a que s’impregnin bé del sabor.
Un cop passi la mitja hora, posa el forn en marxa a 220ºC per a que agafi temperatura.
Si no tens clar com trossejar la pinya, pots comprar-la ja tallada (també pots trobar diferents vídeos a Youtube). Recobreix amb la meitat de la pinya la base de la safata del forn.
Pela les patates, les talles en rodanxes i les col·loques repartides per sobre de la pinya. A sobre de les patates, posa-hi els pits de pollastre.
Ara col·loca les rodanxes que et queden de pinya per sobre del pollastre i cap al forn.
Programa el forn per 15 minuts, no massa més per evitar que la carn s’assequi massa, i ja ho tindràs tot a punt per degustar i gaudir.