El pollastre al forn a la sal és molt fàcil de preparar i es pot acompanyar amb qualsevol tipus de guarnició.
Ingredients:
- 1 pollastre
- 1,5 kg. de sal marina
- 1 clara d’ou
- Julivert
Recepta de pollastre al forn a la sal
- Comença posant el forn en marxa a 180º C i així ja estarà preparat quan el necessitis d’aquí a uns minuts.
- Renta bé el pollastre i omple’l amb una quantitat generosa de julivert, lligant-li després les potes.
- Bat la clara de l’ou i aboca-la a una safata de forn (pots posar paper vegetal i d’aquesta manera després serà més fàcil rentar-la).
- Col·loca a sobre del llit d’ou el pollastre.
Recobreix el pollastre amb la sa.
Fica-ho al forn i programa-ho durant una hora i mitja.
Un cop el treguis del forn, la capa de sal estarà molt dura, pel que necessitaràs alguna eina per trencar-la, com un cisell.
I ja tindràs el pollastre a la sal a punt per menjar.
Receptes de pollastre al forn relacionades
Cuixes de pollastre al forn amb taronja
Contracuixes de pollastre a la cervesa
Contracuixes de pollastre amb verdures
Contracuixes de pollastre al forn amb patates
Contracuixes de pollastre al forn amb mel
Cuixes de pollastre al forn amb verdures
Resumen
Nombre de la receta
Pollastre al forn a la sal
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total
Puntuación media