Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Pollastre al forn a les fines herbes

Et recomanem que al servir aquest plat de pollastre al forn a les fines herbes afegeixis al plat unes herbes fresques.

Ingredients per a 4 persones: recepta de pollastre al forn a les fines herbes

  • 1 pollastre sencer de mida mitjana
  • ½ ceba.
  • Tres grans d’all
  • Pebre negre
  • Herbes provençals
  • 30 gr. de farina de blat
  • 2 cullerades de vinagre.
  • Oli d’oliva

 

Recepta de pollastre al forn a les fines herbes

A aquesta recepta tradicional de pollastre al forn a les fines herbes li donarem un toc diferent i exquisit, ja ho veuràs.

  • Posem a escalfar el forn a 200º per a tenir-lo a punt quan haguem de ficar el pollastre.
  • Rentem bé el pollastre, si no l’hem comprat ja totalment net. Pelem la mitja ceba i els grans d’all i ho inserim tot dins del pollastre.
  • Al morter hi posem una mica d’oli amb una mica de julivert, sal, pebre negre i romaní, i ho piquem bé fins que tinguem una mescla homogènia. Ho posem per sobre del pollastre fins que quedi ben amanit, per tal que s’impregni la barreja de sabors. Ho deixem reposar una mica i després ho banyem amb un parell de cullerades de vinagre i una cullerada d’oli d’oliva.
  • Quan el forn estigui llest, fiquem el pollastre i el programem per 1 hora.
  • Quan hagin passat 30 minuts, hi afegim un got d’aigua per a que el pollastre no es quedi sec, i així també aconseguim una salsa.
  • Un cop s’hagi complert l’hora, traiem el pollastre, que posarem a una safata a part. El líquid de la safata a la que hem rostit el pollastre el posarem a un bol. Al líquid hi afegirem farina i una miqueta més d’aigua. Ho remenem bé per aconseguir una salsa espesseta que tirarem per sobre del pollastre.

Ja només hem de repartir les racions i ja tenim un exquisit plat per menjar.

Receptes de pollastre al forn relacionades

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Pollastre al forn a les fines herbes
Author Name
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total