Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Pollastre al forn amb cervesa

Banyant la carn del pollastre amb cervesa aconseguiràs que després de fornejar-lo tingui un sabor molt més especial.

pollastre al forn amb cervesa

Ingredients:

  • 1 pollastre
  • 2 llaunes de cervesa
  • 4 patates
  • 1 ceba
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d’oliva

Recepta de pollastre al forn amb cervesa

  • Posa a escalfar el forn a 220ºC mentre comences a preparar la recepta.
  • Unta la safata del forn amb una mica d’oli d’oliva. Pela les patates i la ceba en rodanxes i les vas posant repartides per la safata.
  • Aboca les cerveses a un bol gran i banya-hi bé el pollastre, assegurant-te de que s’impregni bé per totes bandes. T’aconsellem deixar-lo en remull durant 10 minuts per cada cantó del pollastre.
  • Quan tinguis el pollastre ben impregnat del sabor de la cervesa, posa’l a la safata del forn i afegeix una mica de cervesa per sobre, una mica de sal i pebre.
  • Fica-ho al forn durant 45 minuts.
  • Cada 15 minuts dona la volta al pollastre, per tal que es cuini bé pels dos costats. També es bo que l’ofeguis amb la salsa que es va formant al fons de la safata.

Receptes de pollastre al forn relacionades

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Pollastre al forn amb cervesa
Author Name
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total