Un bon pollastre al forn amb patates és un plat principal excel·lent, al que pots afegir unes verduretes si ho desitges.
Ingredients:
- 1 pollastre
- 6 patates
- Romaní
- Farigola
- Orenga
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre
Recepta de pollastre al forn amb patates
- Posa a escalfar el forn. Com que farem un pollastre sencer, l’escalfarem a 230ºC durant uns 20 minuts.
- Pela les patates, talla-les en rodanxes i les reparteixes per la safata del forn, ben untades en oli d’oliva.
- Salpebra al teu gust la carn de pollastre, escampant les espècies amb les mans per a aconseguir que s’enganxin millor al pollastre.
- Posa el pollastre a la safata i ofega amb oli d’oliva.
- Tot seguit escampa-hi el romaní, la farigola i l’orenga.
Fica-ho al forn durant uns 40 minuts. És recomanable que li vagis donant la volta cada 10 minuts per a que es faci bé per ambdós cantons.
Si t’agrada amb un regustet àcid, pots banyar la carn de pollastre amb una miqueta de llimona.
Receptes de pollastre al forn relacionades
Pollastre al forn a la mostassa
Pit de pollastre al forn amb verdures
Pit de pollastre al forn amb xampinyons
Pollastre al forn amb taronja
Cuixes de pollastre al forn amb taronja
Pollastre al forn amb arròs
Resumen
Nombre de la receta
Pollastre al forn amb patates
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total
Puntuación media