Aquesta és una variant del pollastre al forn molt senzilleta de preparar i exquisida en sabor. Gràcies a la pinya el pollastre adquireix un sabor diferent i molt saborós.
Ingredients per a 4 persones:
- 1 pollastre sencer
- 1 ceba.
- ½ pebrot.
- 2 rodanxes de pinya.
- 1 litre de suc de pinya
- Oli d’oliva.
- Julivert.
- Farigola.
- Sal.
- Pebre.
Recepta de pollastre al forn amb pinya
- Començarem trossejant el pollastre en trossos no massa grans. També podem demanar a la carnisseria que ens el trossegin o comprar-lo així directament al supermercat.
- Al got de la batedora hi fiquem el suc de pinya, una miqueta d’oli, julivert i farigola. Ho batem fins que es formi una mena de salseta. Col·loquem el pollastre a una safata per a Forn i hi untem la salsa. Podem posar a escalfar el Forn a 200º mentre seguim amb la guarnició.
- Per a la guarnició: pelem la ceba i la tallem en rodanxes fines; també tallarem el pebrot i la pinya en trossos petits. Ho posem tot al voltant i per sobre del pollastre.
- Quan el forn estigui calent, ho fiquem a fins i deixem que es cuini durant uns 30 minuts aproximadament, fins que veiem que el pollastre agafi bastant color.
I ja ho tindríem, només ens queda repartir el pollastre en racions i menjar-nos-el.
Receptes de pollastre al forn relacionades
Pollastre al forn amb taronja
Pollastre al forn a la mel
Pollastre al forn amb puré
Pollastre al forn amb xampinyons
Pollastre al forn amb arròs
Pollastre al forn a les fines herbes
Resumen
Nombre de la receta
Pollastre al forn amb pinya
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total