Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Pollastre al forn amb pinya

Aquesta és una variant del pollastre al forn molt senzilleta de preparar i exquisida en sabor. Gràcies a la pinya el pollastre adquireix un sabor diferent i molt saborós.

pollastre al forn amb pinya

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 pollastre sencer
  • 1 ceba.
  • ½ pebrot.
  • 2 rodanxes de pinya.
  • 1 litre de suc de pinya
  • Oli d’oliva.
  • Julivert.
  • Farigola.
  • Sal.
  • Pebre.

Recepta de pollastre al forn amb pinya

  • Començarem trossejant el pollastre en trossos no massa grans. També podem demanar a la carnisseria que ens el trossegin o comprar-lo així directament al supermercat.
  • Al got de la batedora hi fiquem el suc de pinya, una miqueta d’oli, julivert i farigola. Ho batem fins que es formi una mena de salseta. Col·loquem el pollastre a una safata per a Forn i hi untem la salsa. Podem posar a escalfar el Forn a 200º mentre seguim amb la guarnició.
  • Per a la guarnició: pelem la ceba i la tallem en rodanxes fines; també tallarem el pebrot i la pinya en trossos petits. Ho posem tot al voltant i per sobre del pollastre.
  • Quan el forn estigui calent, ho fiquem a fins i deixem que es cuini durant uns 30 minuts aproximadament, fins que veiem que el pollastre agafi bastant color.

I ja ho tindríem, només ens queda repartir el pollastre en racions i menjar-nos-el.

Receptes de pollastre al forn relacionades

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Pollastre al forn amb pinya
Author Name
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total