Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Pollastre al forn amb puré

La millor manera de servir el pollastre al forn amb puré és banyant el puré amb la salsa del pollastre i deixant que la pell del pollastre quedi ben dorada i cruixent.

recepta de pollastre al forn amb pure

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 pollastre
  • 1 paquet de tomàquets cherry.
  • 1 gotet de vi blanc.
  • 10 gr. de trufa.
  • 5 patates.
  • 30 gr. de mantega.
  • ½ de llet.
  • Oli d’oliva
  • Sal.
  • Pebre negre.

Recepta de pollastre al forn amb puré

Es tracta d’una recepta molt senzilla de preparar i el resultat final val molt la pena. Anem amb el passos:

  • Comencem encenent el forn per a que es vagi escalfant a 180º. Trossegem el pollastre (podem demanar que ens el tallin a la carnisseria o comprar-lo directament tallat al supermercat).
  • Posem el pollastre trossejat a una safata apta per a forn, afegint-hi un rajolinet d’oli d’oliva i un altre de vi, a més d’una miqueta de sal. Afegim també els tomàquets Cherry. Ho fiquem al Forn durant uns 20-25 minuts.
  • Mentre es fa el pollastre, pelem i rentem les patates. Les tallem a trossos i les posem a bullir fins que s’estovin. Un cop les tinguem llestes, les posem a un bol i les piquem bé. Afegim la mantega, la trufa i la ½ de llet i ho barregem bé fins a obtenir el puré.
  • Quan el pollastre estigui cuit, el traiem del forn i hi afegim el puré. El més habitual és posar-lo per sobre per tal que el pollastre s’impregni del puré, però si hi ha algú a qui no li agrada, el podem posar a un costat. Per últim, afegim una miqueta de pebre negre i ja el tenim llest.

Per a fer aquesta recepta de pollastre al forn amb puré hem utilitzat puré de patata, però pots fer-ne servir el que més t’agradi, com per exemple de carbassa o de moniato.

Receptes de pollastre al forn relacionades

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Pollastre al forn amb puré
Author Name
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total
Puntuación media
51star1star1star1star1star Based on 4 Review(s)