Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Pollastre al forn amb salsa de tomàquet

Per a preparar aquesta recepta farem una salsa de tomàquet totalment natural i casolana, donant-li un regustet picant per tal que la carn tingui el millor sabor possible.

pollastre al forn amb salsa de tomàquet

Ingredients:

  • 1 pollastre sencer
  • 7 tomàquets
  • 4 grans d’all
  • 1 ceba
  • 2 pebrots vermells
  • 1 culleradeta de comí
  • Pebre
  • Sal

Recepta de pollastre al forn amb salsa de tomàquet

  • Per fer aquesta recepta el millor és que el pollastre estigui ben trossejat, pel que et recomanem que quan el compreu, demaneu al carnisser que us el deixi ben tallat.
  • Al got de la batedora ficaràs els tomàquets tallats a quarts, juntament amb els grans d’all ben picats. Bat per mesclar els dos ingredients.
  • Ara pela la ceba i talla-la en trossets que afegiràs a la salsa i que batràs una mica per a que quedi ben integrada (no cal que desfacis tots els trossos).
  • Renta i talla els pebrots vermells, que ficaràs també a la mescla, i torna a batre.
  • Tot seguit bat, afegint a la mescla una mica d’aigua per tal que es barregi bé i s’obtingui una salsa una mica més líquida.
  • Per acabar la salsa, fica-hi les espècies i bat durant uns 5 o 10 minuts fins que sigui consistent.
  • Posa el forn en marxa a 220º C i unta la safata que vagis a utilitzar amb una mica d’oli d’oliva.
  • Col·loca els trossos de pollastre i aboca-hi per sobre la salsa de tomàquet, ben escampada per tota la safata, i ho fiques al forn durant una mitja hora.
  • Un plat ideal per a que acompanyis amb unes bones verdures o un arròs blanc.

Receptes de pollastre al forn relacionades

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Pollastre al forn amb salsa de tomàquet
Author Name
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total