El pollastre al forn amb xampinyons és una d’aquelles receptes clàssiques que mai fallen i, a més, és molt senzilla de preparar. Els xampinyons li donen un toc molt saborós al pollastre, que farà que els teus comensals es llepin els dits.
Pren nota dels ingredients i dels passos que has de seguir per cuinar-lo!
Ingredients:
- 1 pollastre sencer
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 2 tomàquets
- 2 alls
- 250 gr. de xampinyons
- 1 got de vi blanc
- Sal
- Pebre
Preparació de pollastre al forn amb xampinyons
- Deixa preescalfant el forn mentre prepares el pollastre.
- Salpebra el pollastre per totes bandes.
- Pela i trosseja a daus la ceba, l’all, el tomàquet i els xampinyons.
- Engreixa amb oli d’oliva la safata del forn i posa tota la verdura i, a sobre, el pollastre.
- Fica la safata al forn durant uns 25 minuts. Quan hagi passat més o menys la meitat del temps, dona-li la volta al pollastre per a que es vagi fent bé pels dos cantons.
- Un cop transcorreguts els 25 minuts, banya tot amb una copeta de vi blanc i fica-ho al forn un altre cop per a que es faci durant uns altres 25 minuts.
- Només hauràs d’assegurar-te de que el pollastre es cou bé per ambdós cantons i ja podràs gaudir d’un meravellós plat.
Receptes de pollastre al forn relacionades
Pollastre al forn amb taronja
Pollastre al forn a les fines herbes
Pollastre al forn a la mostassa
Pollastre al forn a la mel
Pollastre al forn amb pinya
Pollastre al forn amb arròs
Resumen
Nombre de la receta
Pollastre al forn amb xampinyons
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total
Puntuación media