¿T’agradaria tastar l’autèntic pollastre al forn bolivià? Amb aquesta recepta t’ho posem fàcil:
Ingredients:
- 1 pollastre
- 1 culleradeta d’orenga
- 3 culleradetes de sal
- 1 culleradeta de canyella
- 1 culleradeta de pebre
- 1 culleradeta de d’oli d’oliva
- 2 culleradetes d’ “ajín colorado”
- 1 culleradeta de vinagre
- 5 patates
- 11 cullerades de pela de taronja ratllada
Recepta de pollastre al forn bolivià
- Renta bé el pollastre sota l’aigua de l’aixeta i assegura’t de demanar-li al carnisser que te’l desossi, així t’ho estalviaràs de fer-ho tu.
- Ara mescla tota la resta d’ingredients (excepte les patates) a un bol i unta bé el pollastre amb el puré resultant.
- Col·loca el pollastre a una font i fica’l al forn durant una hora i mitja.
- Pela i talla les patates, i les afegeixes quan hagin passat uns 15 minuts.
- Banya cada 15 minuts el pollastre amb el suc que s’anirà formant, així no et quedarà sec.
- I ja tindràs a punt el teu pollastre al forn bolivià.
Receptes de pollastre al forn relacionades
Pollastre al forn a la mel
Pollastre al forn a la sal
Pollastre al forn amb xampinyons
Pollastre al forn farcit de poma
Pollastre al forn amb puré
Resumen
Nombre de la receta
Pollastre al forn bolivià
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total