Banyant la carn del pollastre amb cervesa aconseguiràs que després de fornejar-lo tingui un sabor molt més especial.
Tabla de contenidos
Ingredients:
1 pollastre
2 llaunes de cervesa
4 patates
1 ceba
Sal
Pebre
Oli d’oliva
Recepta de pollastre al forn amb cervesa
Posa a escalfar el forn a 220ºC mentre comences a preparar la recepta.
Unta la safata del forn amb una mica d’oli d’oliva. Pela les patates i la ceba en rodanxes i les vas posant repartides per la safata.
Aboca les cerveses a un bol gran i banya-hi bé el pollastre, assegurant-te de que s’impregni bé per totes bandes. T’aconsellem deixar-lo en remull durant 10 minuts per cada cantó del pollastre.
Quan tinguis el pollastre ben impregnat del sabor de la cervesa, posa’l a la safata del forn i afegeix una mica de cervesa per sobre, una mica de sal i pebre.
Fica-ho al forn durant 45 minuts.
Cada 15 minuts dona la volta al pollastre, per tal que es cuini bé pels dos costats. També es bo que l’ofeguis amb la salsa que es va formant al fons de la safata.