Una saborosa mescla de pollastre amb mostassa farà que et sentis com al paradís. Li afegirem una mica de formatge, que farà que la recepta sigui encara més exquisida.
Ingredients:
1 kg. de pits de pollastre
300 gr. de formatge ratllat
250 gr. de formatge mozzarella
Mostassa
Oli d’oliva
Recepta de pit de pollastre al forn amb mostassa
El primer que faràs serà barrejar el formatge ratllat amb la mostassa, batent amb unes varetes elèctriques o una batedora. Escalfa després la mescla a un cassó per tal que quedi més suau.
Posa ja el forn en marxa a 180ºC, escalfant tant a dalt com a baix.
Després d’untar amb una mica d’oli la safata del forn, posa-hi els pits ben repartits i aboca-hi la mescla de mostassa i formatge.
Fica-ho al forn durant 15 minuts.
Quan quedin 5 minuts, obre el forn i posa la mozzarella per sobre dels filets de pollastre, així el formatge es desfarà per sobre.
Un cop llest, aquest plat és ideal per ser acompanyat per una amanida o unes patates fregides.