La carn dolça és la millor, i preparar aquesta recepta tan senzilla no et portarà massa més de 20 minuts.
Ingredients:
2 contracuixes per persona
60 gr. d’arròs per persona
Mel
20 gr. de quètxup
30 ml. de suc de llimona
Sal
Pebre
Oli d’oliva
Recepta de contracuixes de pollastre al forn amb mel
Posa el forn en marxa a 180º C i així el tindràs preescalfat d’aquí uns minuts quan el necessitis.
En un bol fica-hi la mel, el quètxup i el suc de llimona. Barreja-ho bé amb una batedora o unes varetes elèctriques, fins que obtinguis una salsa homogènia.
Unta amb oli d’oliva la safata del forn i posa-hi les contracuixes, que hauràs rentat prèviament. Salpebra al gust.
Aboca la mescla de mel per sobre de les contracuixes i fica la safata al forn durant 20 minuts.
Mentrestant, bull l’arròs a una cassola amb bastanta aigua i una miqueta de sal.
Quan el pollastre estigui llest, cola l’arròs, posa les racions en un got o tassa i la col·loques sobre el plat perquè l’arròs quedi amb la forma del got. Posa-hi al costat la contracuixa i ja ho tindràs emplatat.