Un petit toc àcid farà que la carn del pollastre estigui molt més saborosa, i per a que tingui una mica de guarnició, farem unes patates.
Ingredients:
- 2 contracuixes de pollastre per persona
- 6 llimones
- 2 patates petites per persona
- Sal
- Pebre
- Oli d’oliva
Recepta de contracuixes de pollastre al forn a la llimona
- El pollastre ha d’agafar el sabor de la llimona, i per fer-ho exprimiràs el suc de 4 llimones i hi posaràs en remull les contracuixes a la nevera durant mitja hora.
- De mentres ves pelant les patates, les rentes bé sota l’aixeta i les talles en rodanxes juliana, que aniràs col·locant a la safata del forn untada d’oli d’oliva.
- Posa el forn en marxa a 180º C.
- Col·loca les contracuixes de pollastre a sobre de les patates i agrega una mica del suc de llimona.
- Talla les llimones en trossos i reparteix-los per la safata a prop de la carn, així li donaran més sabor.
- Salpebra al gust, fica-ho durant uns 20 minuts al forn i ja estarà a punt per menjar.
Receptes de pollastre al forn relacionades
Pollastre al forn amb taronja
Pollastre al forn amb patates
Pit de pollastre al forn a la taronja
Pollastre al forn amb pinya
Cuixes de pollastre al forn amb taronja
Aletes de pollastre al forn amb llimona
Resumen
Nombre de la receta
Contracuixes de pollastre al forn a la llimona
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total