Una recepta ideal per a un dinar de nadal, doncs és un plat que pot donar de menjar a tots els membres de la família.
Ingredients: 
- 1 pollastre sencer
- 1 ceba
- 250 gr. d’espinacs cuits
- 1 pastanaga
- 1 branca d’api
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 2 ous
- 2 cullerades de llet
- 4 cullerades de julivert
- 6 cullerades de pa ratllat
- 3 cullerades de formatge ratllat
- 1/4 culleradeta d’estragó
- 1 got de vi blanc
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre
Recepta de pollastre al forn farcit de verdures
Si ja has comprat el pollastre desossat, pots centrar-te en preparar les verdures. Pela i pica la ceba, els espinacs, la pastanaga, els pebrots i la branca d’api. Si vols pots fer-li un cop de trituradora perquè es piquin molt millor.
Mescla les verdures amb el pa ratllat, el formatge ratllat i totes les espècies, remenant molt bé amb les mans per tal que tot quedi ben integrat.
Ara agrega els ous i la llet i torna a barrejar fent servir les mans, fins que obtinguis una mena de massa uniforme una mica espessa.
Fica el farcit per la part del darrera del pollastre, o si l’has desossat tu, ho podràs fer pel ventre.
Tanca l’apertura cosint-la o amb uns quants escuradents i posa el pollastre a la safata que utilitzaràs. Si vols, pots pelar i trossejar unes quantes cebes i posar-les al fons.
Ofega amb un got de vi blanc i fica-ho al forn durant una hora i mitja més o menys.
Cada 15 minuts ofega el pollastre amb el líquid que va deixant anar a la safata per a que no s’assequi i, un cop passat el temps, estarà preparat per a que el gaudiu.
Receptes de pollastre al forn relacionades

Pollastre al forn a les fines herbes

Pollastre al forn farcit de carn i panses

Pollastre al forn amb xampinyons

Pollastre al forn farcit de poma

Pit de pollastre al forn amb verdures

Cuixes de pollastre al forn amb verdures
Resumen

Nombre de la receta
Pollastre al forn farcit de verdures
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total
Puntuación media














