De la mateixa manera que amb pits de pollastre, també pots preparar unes cuixes de pollastre al forn amb un deliciós sabor a pinya amb el que et lleparàs els dits.
Ingredients:
- 700 gr. de cuixes de pollastre
- 500 gr. de pinya
- 70 ml. de suc de pinya
- 5 patates
- Sal
- Pebre
Recepta de cuixes de pollastre al forn amb pinya
- Posa el forn a 180ºC per tal que agafi temperatura, per dalt i per baix. Renta les cuixes de pollastre sota l’aixeta i la poses a macerar uns 15 minuts a un bol amb el suc de pinya, que ficaràs a la nevera
- Talla en rodanxes no massa gruixudes la pinya i les patates. Col·loca a la safata del forn una capa de patates i una altra capa de pinya per sobre.
- Quan el pollastre porti uns 15 minuts macerant, treu-lo de la nevera i col·loca-hi per sobre les rodanxes de pinya restants. Aboca-hi per sobre una mica de suc de pinya.
- Salpebra al gust i fica la safata al forn. Un cop vegis que la carn està daurada, serà el moment de treure-ho del forn.
- Si vols que tingui més sabor a pinya, de tan en tant obre el forn i ofega el pollastre amb el mateix suc que es crea a la safata del forn. Així a més evitaràs que quedi sec.
Receptes de pollastre al forn relacionades
Aletes de pollastre al forn amb mel
Pollastre al forn amb xampinyons
Pits de pollastre al forn amb pinya
Contracuixes de pollastre al forn a la llimona
Pollastre al forn amb pinya
Pollastre al forn amb taronja
Resumen
Nombre de la receta
Cuixes de pollastre al forn a la pinya
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total