Les contracuixes de pollastre també poden preparar-se amb pinya. Posar-li trossos de pinya és opcional, igual que la guarnició que feu. Nosaltres farem servir patates, però ho podeu fer amb una mica d’arròs o verdures.
Ingredients:
- 400 gr. de contracuixes de pollastre
- 200 ml. de suc de pinya
- 200 gr. de pinya (opcional)
- 4 patates
- Sal
- Pebre
Recepta de contracuixes de pollastre al forn amb pinya
- Renta les contracuixes sota l’aixeta i posa-les en remull amb el suc de la pinya perquè agafin el seu sabor.
- De mentres, pela les patates, les rentes i la talles en rodanxes, que posaràs a una safata de forn engreixada amb una mica d’oli d’oliva.
- Posa el forn en marxa a 180º C per tal de que vagi agafant temperatura metres que les contracuixes acaben de macerar-se amb el suc de pinya.
- Si has decidit posar-hi trossos de pinya, talla-la per exemple en rodanxes i les col·loques a sobre de les patates.
- Quan la carn s’hagi macerat, la poses a sobre de la pinya i, a sobre d’aquestes, hi col·loques més pinya. Per últim, aboques el suc de la pinya per sobre.
- Només et queda posar-ho al forn durant uns 20 minuts, fins que vegis que la carn està ben daurada, i ja ho tens.
Receptes de pollastre al forn relacionades
Pits de pollastre al forn amb pinya
Pollastre al forn farcit de poma
Cuixes de pollastre al forn amb taronja
Pollastre al forn amb pinya
Pollastre al forn amb patates
Cuixes de pollastre al forn a la pinya
Resumen
Nombre de la receta
Contracuixes de pollastre al forn amb pinya
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total