Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Cuixes de pollastre a la cassola

Assumeix que mai podràs superar la recepta de cuixes de pollastre a la cassola de l’àvia, però et prometem que amb aquesta recepta podràs situar-te només un esglaonet per sota. Hi pots afegir les verdures que més t’agradin; en aquest cas, nosaltres utilitzarem pebrot i pastanaga. Tot seguit t’expliquem els passos a seguir per a preparar la recepta:

Ingredients:cuixes de pollastre a la cassola

  • 6 cuixes de pollastre
  • 1 ceba
  • 1/2 pebrot verd
  • 1/2 pebrot vermell
  • 2 pastanagues
  • 250 ml vi blanc
  • 2 cullerades farina de blat
  • Sal i pebre al gust
  • Oli d’oliva

Recepta de cuixes de pollastre a la cassola

  • Salpebra al gust a les cuixes de pollastre.
  • Escalfa al foc una cassola alta amb un raig d’oli d’oliva i afegeix les cuixes de pollastre fins que comencin a estar fetes per fora. Reserva.
  • Ara prepara les verdures. Renta, pela i talla les pastanagues i els pebrots. Pots tallar-les a tires o a quadrats petits.
  • Cuina les verdures a la mateixa cassola on has marcat abans el pollastre durant uns 5 minuts a foc mig. Després afegeix el pollastre i cuina-ho tot junt durant 5 minuts més.
  • Afegeix les dues cullerades de farina de blat i barreja-ho bé. A continuació, afegeix el got de vi blanc i la fulla de llorer i cuina durant uns 30 minuts a foc baix.
  • Quan el vi s’hagi reduït, apaga el foc i deixa-ho reposar una estona.

Receptes de pollastre relacionades