Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Aletes de pollastre adobades

T’ensenyem a preparar un plat que agrada a tothom a casa, des dels grans fins als més petits. Gràcies al l’adob, les aletes queden cruixents, molt sucoses i amb un sabor espectacular!

Si vols saber els ingredients que necessites i els passos a seguir per a preparar les aletes de pollastre adobades, segueix llegint:

Ingredients: aletes de pollastre adobades

  • 1 kg d’aletes de pollastre
  • 4 cullerades de vinagre de vi blanc suau
  • 150 ml vi blanc sec
  • 1 all triturat
  • 1 fulla llorer
  • 1 cullerada pebre vermell dolç
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre
  • Orenga

Recepta d’aletes de pollastre adobades

  • Prepara la marinada per l’adob barrejant tots els ingredients: all, pebre vermell dolç, vi blanc, vinagre de vi blanc, la fulla de llorer, una mica de sal, pebre, oli d’oliva i orenga.
  • Posa les aletes de pollastre netes a un recipient amb tapa i cobreix-lo amb la marinada fent que quedi tan cobert com sigui possible.
  • Deixa-ho durant 24 hores tapat a la nevera perquè les aletes agafin sabor.
  • Posa una paella al foc amb una mica d’oli d’oliva.
  • Abans de posar les aletes a la paella, escorre-les. Després, pots fregir-les directament o enfarinar-les abans, segons si vols que quedin més o menys cruixents.
  • Fregeix les aletes de pollastre durant uns 40 minuts a foc mig, fins que estiguin ben fetes. Després col·loca-les a una safata sobre paper absorbent per treure l’excés d’oli.
  • I ja podràs servir les aletes de pollastre adobades a tota la família i gaudir-les!

Receptes d’aletes de pollastre al forn relacionades

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Aletes de pollastre adobades
Author Name
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total