T’ensenyem a preparar un plat que agrada a tothom a casa, des dels grans fins als més petits. Gràcies al l’adob, les aletes queden cruixents, molt sucoses i amb un sabor espectacular!
Si vols saber els ingredients que necessites i els passos a seguir per a preparar les aletes de pollastre adobades, segueix llegint:
Ingredients:
- 1 kg d’aletes de pollastre
- 4 cullerades de vinagre de vi blanc suau
- 150 ml vi blanc sec
- 1 all triturat
- 1 fulla llorer
- 1 cullerada pebre vermell dolç
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre negre
- Orenga
Recepta d’aletes de pollastre adobades
- Prepara la marinada per l’adob barrejant tots els ingredients: all, pebre vermell dolç, vi blanc, vinagre de vi blanc, la fulla de llorer, una mica de sal, pebre, oli d’oliva i orenga.
- Posa les aletes de pollastre netes a un recipient amb tapa i cobreix-lo amb la marinada fent que quedi tan cobert com sigui possible.
- Deixa-ho durant 24 hores tapat a la nevera perquè les aletes agafin sabor.
- Posa una paella al foc amb una mica d’oli d’oliva.
- Abans de posar les aletes a la paella, escorre-les. Després, pots fregir-les directament o enfarinar-les abans, segons si vols que quedin més o menys cruixents.
- Fregeix les aletes de pollastre durant uns 40 minuts a foc mig, fins que estiguin ben fetes. Després col·loca-les a una safata sobre paper absorbent per treure l’excés d’oli.
- I ja podràs servir les aletes de pollastre adobades a tota la família i gaudir-les!
Receptes d’aletes de pollastre al forn relacionades
Aletes de pollastre al forn amb salsa barbacoa
Aletes de pollastre al forn amb curry
Aletes de pollastre al forn amb mel
Aletes de pollastre arrebossat al forn
Aletes de pollastre al forn amb llimona
Aletes de pollastre al forn
Resumen
Nombre de la receta
Aletes de pollastre adobades
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total