Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Aletes de pollastre a l’allada al forn

Si ja estàs farta de fregir aletes de pollastre, sempre pots provar la diferència que hi ha al seu sabor quan les prepares al forn i delectar les teves papil·les gustatives amb una cosa diferent.

Pren nota dels ingredients que necessites i dels passos a seguir per preparar aquesta recepta d’aletes de pollastre al forn a l’allada:

Ingredients: aletes de pollastre al forn

  • 10 aletes de pollastre
  • 3 fulles de llorer
  • 3 grans d’all
  • 5 patates
  • 1 got de vi blanc.
  • Sal
  • Pebre

Si ja estàs farta de fregir aletes de pollastre, sempre pots provar la diferència que hi ha al seu sabor quan les prepares al forn i delectar les teves papil·les gustatives amb una cosa diferent.

Recepta d’aletes de pollastre al forn a l’allada

  • Renta bé les aletes i renta els rastres de plomes que hi puguin quedar, per a després tallar-les justament a l’articulació. Les puntes picudes les pots llençar un cop les tallis.
  • Pela les patates, les rentes bé sota l’aigua de l’aixeta i les talles en quadradets. Escampa una mica d’oli d’oliva sobre la safata del forn i les poses a dins amb les aletes de pollastre.
  • Posa ja el forn en marxa a 180ºC.
  • Salpebra al gust la carn i les patates, després hi afegeixes les fulles de llorer.
  • Ara pica a un bol els grans d’all i els barreges amb el vi blanc i amb una mica de pebre.
  • Ofega tot el de la safata i al forn.
  • Que es vagi coent fins que vegis que les aletes agafen un color ben daurat, el que significarà que ja estan llestes per sortir del forn.

Receptes d’aletes de pollastre al forn relacionades

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Aletes de pollastre a l'allada al forn
Author Name
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total