Una forma diferent de cuinar les aletes de pollastre al forn és fer-les arrebossades. A aquesta recepta et proposem arrebossar-les amb farina, però si ho prefereixes també pots utilitzar pa ratllat.
Ingredients:
- 1 plat de farina de blat de moro
- 10 aletes de pollastre
- 2 cebes
- 2 pebrots verds
- 2 pebrots vermells
- 1 carbassó
- 1 patata
- Sal
- Pebre
Recepta d’aletes de pollastre arrebossat al forn
La preparació és molt senzilla; un cop hagis rentat bé les aletes, les enfarines (o bé amb pa ratllat) i les fiques a la nevera durant una mitja hora aproximadament, així la farina s’adherirà bé a la carn.
Passat aquest temps, posa el forn en marxa a 175º C, unta amb oli d’oliva una safata per a forn i posa les aletes a dins per fornejar-les.
Mentre es fan les aletes, prepararàs un saltejat de verdures que serviran per acompanyar les aletes. Pela la ceba i trosseja-la, juntament amb els pebrots, la patata i el carbassó. Sofregeix en una paella amb un bon rajolí d’oli fins que les verdures estiguin daurades.
Un cop ho tinguis tot, ajunta i a dinar.
Receptes d’aletes de pollastre al forn relacionades

Aletes de pollastre al forn amb mel

Aletes de pollastre a l’allada al forn

Aletes de pollastre al forn amb salsa barbacoa

Aletes de pollastre al forn dukan

Aletes de pollastre al forn amb curry

Aletes de pollastre al forn
Resumen

Nombre de la receta
Aletes de pollastre arrebossat al forn
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total