Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Aletes de pollastre arrebossat al forn

Una forma diferent de cuinar les aletes de pollastre al forn és fer-les arrebossades. A aquesta recepta et proposem arrebossar-les amb farina, però si ho prefereixes també pots utilitzar pa ratllat.

aletes de pollastre arrebossades al forn

Ingredients:

  • 1 plat de farina de blat de moro
  • 10 aletes de pollastre
  • 2 cebes
  • 2 pebrots verds
  • 2 pebrots vermells
  • 1 carbassó
  • 1 patata
  • Sal
  • Pebre

Recepta d’aletes de pollastre arrebossat al forn

  • La preparació és molt senzilla; un cop hagis rentat bé les aletes, les enfarines (o bé amb pa ratllat) i les fiques a la nevera durant una mitja hora aproximadament, així la farina s’adherirà bé a la carn.
  • Passat aquest temps, posa el forn en marxa a 175º C, unta amb oli d’oliva una safata per a forn i posa les aletes a dins per fornejar-les.
  • Mentre es fan les aletes, prepararàs un saltejat de verdures que serviran per acompanyar les aletes. Pela la ceba i trosseja-la, juntament amb els pebrots, la patata i el carbassó. Sofregeix en una paella amb un bon rajolí d’oli fins que les verdures estiguin daurades.
  • Un cop ho tinguis tot, ajunta i a dinar.

Receptes d’aletes de pollastre al forn relacionades

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Aletes de pollastre arrebossat al forn
Author Name
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total