Un plat com la contracuixa de pollastre a la cervesa és molt fàcil de preparar i et portarà molt poc temps. ¡Pren nota i gaudeix!
Ingredients:
1 kg. de contracuixes
4 cebes
6 patates
1 llauna de cervesa
Sal
Pebre
Oli d’oliva
Recepta de contracuixes de pollastre a la cervesa al forn
Salpebra al gust les contracuixes i les deixes reposar uns minuts a la nevera. Mentrestant, posa el forn a preescalfar a 200ºC.
Pela les cebes, les talles en rodanxes juliana i les reserves. Si els ulls et solen plorar amb la ceba, pots mullar-la abans de tallar-la, ja que això redueix el seu efecte lacrimogen.
Ara pela i talla en rodanxes les patates.
Unta amb oli d’oliva la safata del forn que utilitzaràs i col·loca-hi primer les patates i després la ceba.
A sobre hi posaràs les contracuixes i hi abocaràs la cervesa (si en necessites més, fes servir una altra llauna.
El plat trigarà més o menys un quart d’hora o vint minuts en estar a punt.
Quan vegis que la carn del pollastre comença a daurar-se, redueix la temperatura a 180ºC per a que no es cremi.
També es bona idea que mentrestant que el pollastre es va fent, cada 5 minuts l’ofeguis amb la cervesa per a que agafi més sabor.