Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Contracuixes de pollastre a la cervesa

Un plat com la contracuixa de pollastre a la cervesa és molt fàcil de preparar i et portarà molt poc temps. ¡Pren nota i gaudeix!

Ingredients: contracuixes de pollastre al forn a la cervesa

  • 1 kg. de contracuixes
  • 4 cebes
  • 6 patates
  • 1 llauna de cervesa
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d’oliva

 

Recepta de contracuixes de pollastre a la cervesa al forn

  • Salpebra al gust les contracuixes i les deixes reposar uns minuts a la nevera. Mentrestant, posa el forn a preescalfar a 200ºC.
  • Pela les cebes, les talles en rodanxes juliana i les reserves. Si els ulls et solen plorar amb la ceba, pots mullar-la abans de tallar-la, ja que això redueix el seu efecte lacrimogen.
  • Ara pela i talla en rodanxes les patates.
  • Unta amb oli d’oliva la safata del forn que utilitzaràs i col·loca-hi primer les patates i després la ceba.
  • A sobre hi posaràs les contracuixes i hi abocaràs la cervesa (si en necessites més, fes servir una altra llauna.
  • El plat trigarà més o menys un quart d’hora o vint minuts en estar a punt.
  • Quan vegis que la carn del pollastre comença a daurar-se, redueix la temperatura a 180ºC per a que no es cremi.
  • També es bona idea que mentrestant que el pollastre es va fent, cada 5  minuts l’ofeguis amb la cervesa per a que agafi més sabor.

Receptes de pollastre al forn relacionades

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Contracuixes de pollastre a la cervesa
Author Name
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total
Puntuación media
11stargraygraygraygray Based on 1 Review(s)