Les contracuixes de pollastre al forn amb vi blanc són molt senzilles de preparar, fins i tot encara que no tinguis massa idea de cuina.
Tabla de contenidos
Ingredients:
750 gr. de contracuixes de pollastre
2 copes de vi blanc
8 patates
2 cebes
Julivert
Oli d’oliva
Recepta de contracuixes de pollastre al forn amb vi blanc
El primer que hauràs de fer és pelar i tallar en rodanxes juliana les cebes i les patates. Col·loca-les a la safata del forn ben repartides. Aboca-hi un rajolí d’oli d’oliva per sobre.
Ara renta bé les contracuixes sota l’aigua de l’aixeta i les poses per sobre de la ceba i les patates.
Aboca les dues copes de vi blanc per sobre de tots els ingredients.
Escampa-hi una mica de julivert per sobre.
Fica-ho al forn a 200º C.
Quan la carn del pollastre es comenci a daurar, redueix la temperatura del forn a 180º C i deixa que es continuï cuinant durant aproximadament 10 minuts més.