Assumeix que mai podràs superar la recepta de cuixes de pollastre a la cassola de l’àvia, però et prometem que amb aquesta recepta podràs situar-te només un esglaonet per sota. Hi pots afegir les verdures que més t’agradin; en aquest cas, nosaltres utilitzarem pebrot i pastanaga. Tot seguit t’expliquem els passos a seguir per a preparar la recepta:
Ingredients:
6 cuixes de pollastre
1 ceba
1/2 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
2 pastanagues
250 ml vi blanc
2 cullerades farina de blat
Sal i pebre al gust
Oli d’oliva
Recepta de cuixes de pollastre a la cassola
Salpebra al gust a les cuixes de pollastre.
Escalfa al foc una cassola alta amb un raig d’oli d’oliva i afegeix les cuixes de pollastre fins que comencin a estar fetes per fora. Reserva.
Ara prepara les verdures. Renta, pela i talla les pastanagues i els pebrots. Pots tallar-les a tires o a quadrats petits.
Cuina les verdures a la mateixa cassola on has marcat abans el pollastre durant uns 5 minuts a foc mig. Després afegeix el pollastre i cuina-ho tot junt durant 5 minuts més.
Afegeix les dues cullerades de farina de blat i barreja-ho bé. A continuació, afegeix el got de vi blanc i la fulla de llorer i cuina durant uns 30 minuts a foc baix.
Quan el vi s’hagi reduït, apaga el foc i deixa-ho reposar una estona.