Les cuixes de pollastre al forn amb patates són un clàssic quan es fa un dinar en família, i la seva elaboració és molt senzilla. A aquesta recepta, a més de les patates, també li afegirem pebrots; una combinació tant deliciosa com saludable i nutritiva.
Ingredients: 
- 1 o 2 cuixes de pollastre per persona
- 3 cebes
- 2 pebrots verds
- 2 pebrots vermells
- 6 patates
- 2 fulles de llorer
- 2 gots de vi negre
- 6 grans d’all
- Farigola
- Sal
- Oli d’oliva
Les cuixes de pollastre al forn amb patates són un clàssic quan es fa un dinar en família, i la seva elaboració és molt senzilla.
Recepta de cuixes de pollastre al forn amb patates
Comença rentant les patates, per a que la pell no tingui terra, i les peles bé. Un cop tallades, les tornes a rentar sota l’aixeta i les talles en rodanxes juliana. Fes el mateix amb la ceba i amb els dos tipus de pebrot.
Posa el forn en marxa a 160ºC per a que vagi escalfant-se.
A continuació posa un rajolinet d’oli a la safata del forn i hi col·loques a sobre les rodanxes de patata, tires per sobre la ceba i, per últim, els pebrots.
Renta ara les cuixes de pollastre i les col·loques a la safata, juntament amb els grans d’all i les fulles de llorer.
Recobreix amb els dos gots de vi negre, posa-hi sal i una mica de farigola, i al forn.
Passats uns 10 minuts, més o menys, la carn començarà a daurar-se, moment al que has d’augmentar la temperatura a 180ºC. Espera 10 minuts més per a que acabi d’estar llesta.
Nota: pots donar-li un punt oriental i diferent a la recepta de cuixes de pollastre al forn amb patates substituint el vi negre per salsa de soja.
Receptes de cuixes de pollastre al forn relacionades

Cuixes de pollastre al forn amb salsa agredolça

Cuixes de pollastre al forn amb llimona

Cuixes de pollastre al forn light

Cuixes de pollastre al forn amb verdures

Cuixes de pollastre al forn a la cervesa

Cuixes de pollastre al forn amb poma
Resumen

Nombre de la receta
Cuixes de pollastre al forn amb patates
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total
Puntuación media

















