Una mescla de carn i fruita que delectarà els teus sentits, creant un sabor únic pel teu paladar.
Ingredients: 
- 8 cuixes de pollastre
- 4 pomes grogues
- 1 ceba
- 2 copes de vi Pedro Ximénez
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre
Recepta de cuixes de pollastre al forn amb poma
Pela les pomes, millor si són grogues (vermelles també et serviran), i les talles en rodanxes no massa gruixudes. Ves posant-les a la safata del forn.
Tot seguit pela la ceba, renta-la sota l’aigua de l’aixeta , talla-la en quarts i la reparteixes per la safata.
Salpebra la carn de pollastre pels dos cantons per a que agafin bé el sabor de les espècies i col·loca per sobre els trossos de poma.
Ofega tot amb una mica d’oli d’oliva i fica-ho al forn a màxima potencia, fins que vegis que la carn de pollastre comença a agafar color.
Quan hagi arribat aquest moment, baixa la temperatura a 180º C, aboca les dues copes de vi i ho tornes a ficar al forn 20 minuts més.
Pots afegir a la carn i a la poma un puré de patates per acompanyar o qualsevol salsa que se t’acudeixi per donar-li un extra de sabor.
Receptes de cuixes de pollastre al forn relacionades

Cuixes de pollastre al forn amb llimona

Cuixes de pollastre al forn a la cervesa

Cuixes de pollastre al forn amb verdures

Cuixes de pollastre al forn amb salsa agredolça

Cuixes de pollastre al forn

Cuixes de pollastre al forn amb patates
Resumen

Nombre de la receta
Cuixes de pollastre al forn amb poma
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total
Puntuación media















