Una mica de carn amb verdura és un menjar perfecte per a qualsevol dieta i moment del dia, i la prepararàs en un tres i no res. A més dels ingredients mencionats, també pots afegir-hi una mica de bitxo, uns pebrots… el que se t’acudeixi.
Tabla de contenidos
Ingredients:
8 cuixes de pollastre
2 albergínies
2 carbassons
4 cebes
3 pastanagues
Oli d’oliva
Sal
Pebre
Recepta de cuixes de pollastre al forn amb verdures
Posa el forn en marxa a 200º C per tal que vagi agafant temperatura.
El primer que farem és preparar les verdures, així que pela i talla en rodanxes la ceba, les albergínies, els carbassons i les pastanagues.
Unta la safata del forn amb una mica d’oli i posa-hi a sobre tota la verdura, creant capes.
Salpebra la carn de pollastre per tots cantons, per tal que les espècies s’impregnin bé i posa les cuixes a sobre de les verdures.
Banya-ho tot amb oli d’oliva.
Fica-ho al forn durant uns 10 minuts, fins que es dauri la carn.
En aquest moment, baixa la temperatura a 180ºC i deixa que el pollastre acabi de fer-se durant 15 minuts més.
Si et ve de gust, pots afegir-hi unes patates fregides o preparar puré de patates.
Si aquest serà el teu plat principal, el millor és que preparis algun tipus de salsa, com per exemple la salsa barbacoa, i així aconseguiràs que la carn tingui un sabor encara millor.