Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Pit de pollastre a la planxa

El pit de pollastre a la planxa és una recepta molt fàcil de fer. A més, t’expliquem com ho has de fer per tal que et quedin sucoses i delicioses. Pren nota i triomfa amb aquesta recepta!

Ingredients:pit de pollastre a la planxa

  • 3 pits de pollastre mitjans
  • 2 grans d’all
  • 1 llimona
  • 1 cullerada d’oli d’oliva
  • 1/2 cullerada de pebre negre
  • 1/2 cullerada de sal
  • Una mica de julivert

Recepta de pit de pollastre a la planxa

  • Renta bé i escorre els pits de pollastre.
  • El primer pas per aconseguir uns pits de pollastre ben sucosos serà marinar-los. Posa en un plat el suc de mitja llimona, l’oli d’oliva, la sal, el pebre i el julivert. Afegeix els pits de pollastre de manera que quedin recoberts per la mescla. Fica-ho a la nevera durant una hora com a mínim.
  • El segon pas que ens permetrà tenir uns pits de pollastre ben tendres i sucosos serà la cocció. Comencem coent els pits de pollastre a una paella a foc alt durant 1 o 2 minuts per cada banda. Un cop ho tenim, baixem a foc suau i cuinem amb la paella tapada durant uns 10 minuts, girant els pits de tant en tant.
  • Quan els pits de pollastre estiguin cuits, aparta la paella del foc i deixa reposar durant 5-10 minuts.
  • Ja només et queda emplatar i servir. ¡Que aprofiti!

Nota: els temps de cocció estan pensats per pits de pollastre de mida normal. En cas de que siguin més petits, hauràs de reduir els temps de cocció.

Receptes de pollastre relacionades