El pit de pollastre a la planxa és una recepta molt fàcil de fer. A més, t’expliquem com ho has de fer per tal que et quedin sucoses i delicioses. Pren nota i triomfa amb aquesta recepta!
Ingredients:
- 3 pits de pollastre mitjans
- 2 grans d’all
- 1 llimona
- 1 cullerada d’oli d’oliva
- 1/2 cullerada de pebre negre
- 1/2 cullerada de sal
- Una mica de julivert
Recepta de pit de pollastre a la planxa
Renta bé i escorre els pits de pollastre.
El primer pas per aconseguir uns pits de pollastre ben sucosos serà marinar-los. Posa en un plat el suc de mitja llimona, l’oli d’oliva, la sal, el pebre i el julivert. Afegeix els pits de pollastre de manera que quedin recoberts per la mescla. Fica-ho a la nevera durant una hora com a mínim.
El segon pas que ens permetrà tenir uns pits de pollastre ben tendres i sucosos serà la cocció. Comencem coent els pits de pollastre a una paella a foc alt durant 1 o 2 minuts per cada banda. Un cop ho tenim, baixem a foc suau i cuinem amb la paella tapada durant uns 10 minuts, girant els pits de tant en tant.
Quan els pits de pollastre estiguin cuits, aparta la paella del foc i deixa reposar durant 5-10 minuts.
Ja només et queda emplatar i servir. ¡Que aprofiti!
Nota: els temps de cocció estan pensats per pits de pollastre de mida normal. En cas de que siguin més petits, hauràs de reduir els temps de cocció.