Aquesta és una recepta molt senzilla i ràpida de preparar, fins i tot per a principiants i amateurs. La farem amb una mica d’arròs com a guarnició, però podeu acompanyar-lo com preferiu.
Ingredients:
- 750 gr. de pit de pollastre
- 5 taronges
- 360 gr. d’arròs blanc
- Oli d’oliva
Recepta de pit de pollastre al forn amb taronja
- El primer que farem serà aconseguir que la carn agafi el sabor de la taronja. Per fer-ho, macera-la a un bol amb el suc de 3 taronges, que ficaràs a la nevera durant 30 minuts.
- Mentrestant, talla les taronges que t’han sobrat en rodanxes i les poses a la safata del forn. Aprofita i posa ja en marxa el forn a 180ºC.
- Amb el forn ja calent i la carn macerada, col·loca la sobre les rodanxes de taronja i aboca-hi per sobre una mica del suc de taronja del bol. Introdueix la safata al forn durant 15 minuts.
- Posa l’arròs a coure en una cassola amb aigua i una mica de sal, a foc mig. No oblidis rentar l’arròs abans, així deixarà anar una part del midó.
- Quan l’arròs estigui a punt i el pollastre també, només et queda preparar les racions i a menjar.
Receptes de pit de pollastre al forn relacionades
Pit de pollastre al forn amb nata
Pit de pollastre al forn amb llimona
Pit de pollastre al forn a la mostassa
Pit de pollastre al forn amb verdures
Pit de pollastre al forn amb xampinyons
Pit de pollastre al forn amb patates
Resumen
Nombre de la receta
Pit de pollastre al forn a la taronja
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total