Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Pit de pollastre al forn a la taronja

Aquesta és una recepta molt senzilla i ràpida de preparar, fins i tot per a principiants i amateurs. La farem amb una mica d’arròs com a guarnició, però podeu acompanyar-lo com preferiu.

pit de pollastre al forn a la taronja

Ingredients:

  • 750 gr. de pit de pollastre
  • 5 taronges
  • 360 gr. d’arròs blanc
  • Oli d’oliva

 

Recepta de pit de pollastre al forn amb taronja

  • El primer que farem serà aconseguir que la carn agafi el sabor de la taronja. Per fer-ho, macera-la a un bol amb el suc de 3 taronges, que ficaràs a la nevera durant 30 minuts.
  • Mentrestant, talla les taronges que t’han sobrat en rodanxes i les poses a la safata del forn. Aprofita i posa ja en marxa el forn a 180ºC.
  • Amb el forn ja calent i la carn macerada, col·loca la sobre les rodanxes de taronja i aboca-hi per sobre una mica del suc de taronja del bol. Introdueix la safata al forn durant 15 minuts.
  • Posa l’arròs a coure en una cassola amb aigua i una mica de sal, a foc mig. No oblidis rentar l’arròs abans, així deixarà anar una part del midó.
  • Quan l’arròs estigui a punt i el pollastre també, només et queda preparar les racions i a menjar.

Receptes de pit de pollastre al forn relacionades

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Pit de pollastre al forn a la taronja
Author Name
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total