Tot i no ser imprescindible posar-li nata, en aquesta recepta li afegirem perquè el resultat final estarà molt més bo.
Ingredients:
- 1 kg. de pit de pollastre
- 1 safata de xampinyons
- 1 bric de nata
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre
Preparació de pit de pollastre al forn amb xampinyons
- Comença posant en marxa el forn a 200ºC per tal que s’escalfi. Mentrestant, Salpebra al teu gust els pits de pollastre i els guardes a la nevera durant uns 10 minuts, per tal que les espècies s’enganxin bé a la carn.
- Renta els xampinyons per treure’ls-hi la terra i talla’ls en làmines (també els pots comprar directament tallats així). Fregeix una miqueta els trossos a una paella amb una mica d’oli d’oliva, durant uns 5 minuts.
- Escampa oli d’oliva a la safata de forn que utilitzaràs i recobreix el fons amb els xampinyons. A sobre, afegeix-hi els pits de pollastre.
- Tot seguit, aboca la nata per sobre i fica-ho al forn durant uns 15 minuts.
Si la nata no us acaba de fer el pes, la podeu substituir per tomàquet fregit o tomàquet natural.
Receptes de pollastre al forn relacionades
Cuixes de pollastre al forn amb verdures
Pit de pollastre al forn amb patates
Pollastre al forn amb arròs
Pollastre al forn amb xampinyons
Pit de pollastre al forn amb xampinyons
Pollastre al forn a les fines herbes
Resumen
Nombre de la receta
Pit de pollastre al forn amb xampinyons
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total
Puntuación media