El pollastre al forn amb salmorejo canari tindrà un sabor exquisit i molt diferent a qualsevol recepta de pollastre al forn que hagis tastat abans.
Ingredients:
- 6 grans d’all
- 1 pollastre
- 3 patates
- 1/2 cullerada de pebre vermell
- 4 bitxos
- Oli d’oliva
- Vinagre
- Sal grossa
Recepta de pollastre al forn amb salmorejo canari
El primer que farem serà preparar el salmorejo canari, que és molt senzill. Només hauràs de pelar els grans d’all i picar-los fer a ficar-los al got de la batedora juntament amb els bitxos trossejats, un bon rajolí d’oli d’oliva i un altre de vinagre, amb una mica de sal. Bat durant uns 10 minuts aproximadament.
Un cop tinguis a punt el salmorejo, renta bé el pollastre, sota l’aigua de l’aixeta, i si vols pots farcir-lo amb alguna verdura trossejada, però no se t’oblidi segellar-lo bé per tal que després no s’escapi.
Unta el pollastre amb el salmorejo, pintant-lo bé, i posa’l a una safata apta per forn, abocant-hi per sobre una part del salmorejo canari.
Fica-ho al forn a 220ºC i programa-ho durant 1 hora i mitja.
Cada 15 minuts rega el pollastre amb el suc que s’anirà formant al fons de la safata, pe a que no s’assequi.
Quan li quedin al voltant d’uns 20 minuts, pela i renta les patates, trosseja-les i fregeix-les a una paella amb una quantitat generosa d’oli d’oliva.
I ja només et queda servir les racions.
Receptes de pollastre al forn relacionades

Pollastre al forn a la mostassa

Pollastre al forn a les fines herbes

Cuixes de pollastre al forn amb salsa agredolça

Pollastre al forn bolivià

Cuixes de pollastre al forn amb llimona

Pollastre al forn farcit de verdures
Resumen

Nombre de la receta
Pollastre al forn amb salmorejo canari
Author Name
Pollastrealforn.cat
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total