Un boníssim plat amb el que llepar-se els dits. A sobre, és dels plats de pollastre al forn més fàcils de preparar que et puguis trobar.
Tabla de contenidos
Ingredients:
1 pollastre
5 pomes
3 llimones
2 patates per persona
1 copa de brandy
Farigola
Oli d’oliva
Sal
Pebre
Recepta de pollastre al forn farcit amb poma
Renta bé el pollastre i desossa’l, si es que no te l’han donat ja desossat.
Pela les pomes, les neteges bé sota l’aixeta i les talles en quarts que tindràs que ficar dins del pollastre pel culet. Després l’hauràs de cosir amb un fil o utilitzant escura-dents.
Encén el forn a 220ºC per a que comenci a escalfar-se.
Col·loca el pollastre sobre la safata del forn.
Posa a un bol la copa de brandy amb el suc de llimona acabat d’exprimir, un rajolinet d’oli d’oliva i la farigola. Tot això ho aboques per sobre del pollastre.
Pela les patates, les talles en trossets i els reparteixes al voltant del pollastre.
Ara ja ho pots ficar el forn. Trigarà quasi dues hores en estar a punt, però quan vegis que el pollastre comença a daurar-se hauràs de baixar la temperatura del forn a 180ºC.
Recorda també ofegar el pollastre cada 15 minuts per tal que no quedi sec.