Saltar al contenido
Pollastrealforn.cat

Verdures al forn

Les verdures al forn són tan fàcils de fer com saludables. El forn li dona a les verdures una textura i un sabor molt diferents que el de la paella o el bullit, que les fa ideals tant per acompanyar carns i peixos com per menjar soles.

Tot seguit t’expliquem els ingredients que necessites i els passos a realitzar per a preparar unes verdures al forn ben saboroses. Al final de l’article t’expliquem un petit truc per fer-les més desitjables per nens (i no tan nens). Pren nota!

Ingredients: verdures al forn

  • 1 carbassó
  • 2 patates mitjanes
  • 2 pastanagues
  • 200 gr de tomàquet cherry
  • 200 gr de bròcoli
  • 100 gr de carbassa
  • 100 gr de xampinyons laminats
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre
  • 100 gr de formatge emmental, mozzarella o de cabra (opcional)

Recepta de verdures al forn

  • Comença rentant les verdures i pelant-les en cas que sigui necessari.
  • Talla les verdures en trossets petits.
  • Col·loca les verdures a la safata del forn o a un recipient apte per forn (que sigui de parets baixes). A la base hi posaràs les patates i el carbassó a la part superior.
  • Afegeix un rajolinet d’oli d’oliva i salpebra.
  • Fica la safata al forn, que hauràs preescalfat a 180ºC. Cuina durant aproximadament 30 minuts.
  • Si vols, afegeix formatge per sobre de les verdures (això farà que sigui més atractiva pels petits i pels grans als que no els apassiona la verdura), retira les verdures 5 minuts abans, afegeix el formatge i torna a enfornar fins que estigui daurat. El formatge emmental i la mozzarella són perfectes pel forn, però si li vols donar un toc extra de sabor, li pots posar formatge de cabra.

Receptes de pollastre al forn relacionades

Resumen
recipe image
Nombre de la receta
Verdures al forn
Author Name
Publicado en
Tiempo de preparación
Tiempo de cocción
Tiempo total